VANDAAG VOOR 13:00 UUR BESTELD, MORGEN IN HUIS

Privacyverklaring Onlinestoffen.nl

Onlinestoffen.nl gaat vertrouwelijk om met jouw persoonsgegevens. Dat is nu vastgelegd in de Wet Bescherming Persoonsgegevens(WBP) en met ingang van 25 mei 2018 is dat de Algemene Verordening Gegevensbescherming(AVG).

Als je een bestelling doet bij Onlinestoffen.nl, dan hebben wij gegevens van jou nodig. Die verstrek je via het bestelformulier. Denk hierbij aan:
Naam
Adresgegevens
Telefoonnummer / mobiel nummer (optioneel - we bellen alleen als er een probleem is met uw bestelling)
Email adres

Waarom is dat nodig?
Onlinestoffen.nl heeft jouw persoonsgegevens nodig voor het verwerken van de bestelling.
We kunnen zonder deze gegevens uw bestelling niet naar u opsturen. De gegevens worden ook ingevoerd bij POSTNL , zodat u uw pakket kan volgen en weet wanneer het bij u bezorgd word.
Je persoonsgegevens worden niet gebruikt voor commerciƫle doeleinden.

Hoe lang bewaren we uw gegevens?
Onlinestoffen.nl bewaart jouw persoonsgegevens 7 jaar (fiscale bewaarplicht).

Delen met anderen
Onlinestoffen.nl zal jouw gegevens verstrekken in de database van POSTNL voor het versturen van de bestelling.

Gegevens inzien, aanpassen en verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te (laten) corrigeren of te (laten) verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen  naar info@onlinestoffen.nl Er zal dan een afspraak worden gemaakt, omdat hiervoor legitimatie altijd noodzakelijk is, om aan te tonen dat het om jouw persoonsgegevens gaat.

Beveiliging
Onlinestoffen.nl neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt hiervoor passende maatregelen om misbruik , verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Heb je ondanks de indruk dat jouw gegevens onvoldoende beveiligd zijn, jouw gegevens onjuist bewaard worden of zonder jouw toestemming worden verwerkt of gedeeld, neem dan contact op met ons via de mail: info@onlinestoffen.nl.

Meer informatie
Als je vragen hebt over het gebruik van jouw persoonsgegevens door Onlinestoffen.nl kun je contact opnemen met onze privacy medewerker via nancy@bertrums.nl.

Voor meer informatie over privacy kun je de website van de autoriteit Persoonsgegevens raadplegen.

© Copyright Onlinestoffen.nl 2023-2024 | Sitemap | Webdesign door D3Studio